Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság
Ügyfélszolgálat: +36 42 502 200
Kitüntetések a Víz Világnapja alkalmából
Mar 23, 2021 Nádasi Zoltán Sándor - múzeumi ügyintéző
A korábbi évek gyakorlata szerint a Víz Világnapja alkalmából idén is miniszteri elismerések adományozására került sor. Örvendetes, hogy a Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság három különböző szakaszmérnökségének három munkatársa is a kitüntetettek sorában van.

Szimuly Gábor, a FETIVIZIG Szatmári Szakaszmérnökségének gát- és csatornaőre az Év Vízügyi Dolgozója Miniszteri Díjban részesült. Az elismerést évente csak 2 fő kaphatja meg a vízügyi igazgatási szervek állományából. Szimuly Gábor 27 éve dolgozik az igazgatóságon, ebben a munkakörében pedig folyamatosan mintegy negyed évszázada. A munkáját huzamos időn keresztül kiválóan végezte, a közösség elé példaképül állítható.

Ónodi János, a FETIVIZIG Felsőszabolcsi Szakaszmérnökségének szakaszmérnöke Kvassay Jenő Emlékérmet vehet majd át a vízügyi szakterületen huzamosabb időszakon keresztül végzett, magas színvonalú, kiemelkedően eredményes munkája elismeréseként. Ónodi János eddig nyújtott tevékenysége kimagasló, köszönhetően szakmai elhivatottságának, műszaki tapasztalatának, területismeretének.

Pálné Haklik Ildikó, a FETIVIZIG Folyamos Szakaszmérnökségének kirendeltség irányítója (gazdasági vezető) Miniszteri Elismerő Oklevélben részesült a magas színvonalú munkája, példamutató munkahelyi magatartása, közösségi tevékenysége elismeréséül. A kitüntetett több mint 20 éves jó munkáját igazolja, hogy a szervezeti egység mindig eredményes gazdálkodást folytatott.

A magas állami kitüntetések személyes átadására a jelenleg érvényben lévő járványügyi korlátozások miatt egyelőre nem kerülhet sor. A pandémiás helyzet javulása remélhetőleg hamarosan lehetővé teszi az átadó ünnepség megrendezését.

Az elismerésekhez az egész vízügyi kollektívánk nevében ezúton is gratulálunk, és további sikeres munkavégzést, valamint jó egészséget kívánunk mind a három kollégánknak!