Felső-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság
Ügyfélszolgálat: +36 42 502 200
Kerek születésnapost köszöntöttek az igazgatóságon
Mar 6, 2019 Igazgatási osztály
A Belügyminisztérium kezdeményezésére az igazgatóság vezetése évente jókívánságait fejezi ki a tárgyévben 50. és 60. életévüket betöltő közalkalmazott kollégáknak köszöntő oklevél átadásával. A kerek születésnaposok közül egy-egy dolgozó kiemelten Miniszteri Emléktárgy elismerésben is részesül. Nincs ez másként az idei esztendőben sem.
Cseh Attila munkatársunk, a Szatmári szakaszmérnökség csatornaőre ez év március 9-én tölti be 50. életévét. A jeles esemény kapcsán Pintér Sándor belügyminiszter úr által adományozott miniszteri tárgyjutalomban (festmény emléktárgy) részesült, melyet Bodnár Gáspár igazgató úr adott át a vezetők rendszeres havonkénti tanácskozásán, a márciusi igazgatói tanácsülésen.
A jutalmazott dolgozónk 22 éve áll az igazgatóság alkalmazásában. Jelenleg a Nyírcsaholyi őrjárásban fenntartási, karbantartási munkát végez. Hat település tartozik a térségben őrjárásához.
Kiválóan ismeri a felügyeletére bízott őrjárás létesítményeit, beépített műtárgyait. A rá bízott közfoglalkoztatottak munkáját eredményesen irányítja. A gondjaira bízott védelmi szakaszok kifogástalan állapotúak.
Ár- és belvízvédekezéseknél többször is bebizonyította, hogy mennyire felkészült szakmailag. Legutóbb működési területünkön kívül a rendkívüli dunai árvédekezésben is helytállt. Megbízható ember, segítőkész munkatárs. Felelősségtudata, odaadó áldozatkész munkája és szakmai tudása példaként szolgálhat a jövendő őrök részére.
Ezúton is gratulálunk az elismeréshez, és további eredményes munkavégzést, jó egészséget, sok boldogságot kívánunk születésnapja alkalmából, továbbá kívánjuk, hogy a második ötven év is remekül teljen el!